Pannenkoekenbak 2014

pannenkoek1[1]Het seizoen 2014 loopt op zijn einde. Het was weer een seizoen met veel volk op training, leuke tornooien en knappe overwinningen. Om het seizoen goed af te sluiten organiseren we ook dit jaar een grootste pannenkoekenbak. Voor € 0,75 kan je een heerlijke pannenkoek kopen.
Tijdens deze gezellige middag zullen we onze kampioenen en de meest verdienstelijke spelers op een gepaste wijze in de bloemetjes zetten. Ouders, broers, zussen, lieven, vrienden zijn allemaal welkom om te smullen van onze heerlijke pannenkoeken!

Dit zou doorgaan op zondagmiddag 19/10, vanaf 16u in de kantine van de zeilclub. Die zondag zal er ook training zijn van 14u tot 15u30.

Inschrijven kan door onderstaand ingevuld strookje af te geven aan Pieter of Berten, of via email (pvandriessche@gmail.com) het aantal aanwezigen door te geven. Gelieve ten laatste in te schrijven voor vrijdag 17/10, zodat we tijdig de nodige ingrediënten kunnen kopen

Ook helpende handen voor het bakken kunnen we gebruiken. Hierover later meer info.
Pannenkoeken_2014

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Pannenkoekenbak 2014

  1. Buytaert Luc says:

    Wij komen een pannenkoek eten.
    Luc en Cathérine