Triton Tweede op propagandatornooi van Roeselare

Op zondag 26/5 werd er in het stadspark van Roeselare een propaganda tornooi gespeeld voor de dag van het Park. Triton Lokeren zakte af met een jeugdige ploeg onder begeleiding van Pieter en Ben.

De Ploeg: Bram, Emile, Denis, Jordy, Roel, Ben en Pieter

In de eerste wedstrijd verliep het allemaal wat stroef, het was dan ook de eerste keer voor Denis en Roel dat ze een officiĆ«le wedstrijd meespeelden. TNT 1 kwam 1 – 0 op voorsprong, maar gelijk wist Triton net voor tijd nog de gelijkmaker te scoren.

In de tweede wedstrijd verliep alles al wat vlotter. RKV 3 was geen partij voor de jonge Lokerse talenten en werd met 8-0 opzij gezet.

In de laaste poulewedstrijd stond groepswinst op het spel, maar daarvoor moest Lokeren wel winnen van GEKKO 1. GEKKO 1 kon de eerste goal scoren, maar Lokeren herstelde het evenwicht en kon uiteindelijk winnen met 8-2.

Op naar de halve finale dus waar de ploeg van Brugge ons partij moest geven. Triton speelde hier met veel overgave zijn beste wedstrijd van het tornooi! Het leek soms een oneerlijke strijd onze “kleine” jongens tegen de “grote” spelers van Brugge, maar we wisten wel met 3-2 te winnen!

In de finale werden we opgewacht door GEKKO 2. Allemaal volwassen spelers die voor de finale nog aangesterkt werden door een speler van den u21 selectie van St-Omer. Voor Lokeren was dit de wedstrijd te veel, iedereen had duidelijk alles gegeven in de halve finale. Met 9-0 gingen we de boot in, maar de Lokerse spelers kunnen terecht trots zijn op hun eerste finale!

This entry was posted in Nieuws, Uncategorized, Wedstrijdverslagen. Bookmark the permalink.

Comments are closed.