Triton Mix wordt 9e op het internationaal tornooi van Dikkebus

Afgelopen weekend werd in Dikkbus het internationale tornooi gespeeld. Door de afwezigheid van Stijn De Smet bij het nationale team speelde Lokeren met een mix ploeg in de tweede Divisie.
De 20 ploegen uit België, Groot-Brittanie, Frankrijk en Nederland in 2e klasse werden verdeeld in 4 poules van 5 ploegen.
Lokeren starten tegen Nomad A. Eenvoudig werd gewonnen met 4-1. De volgende werdstrijd was een pak lastiger. Tegen het Nederlandse Rijnland stond Lokeren lang op kop. Rijnland kwam fel opzetten in de laatste 3 minuten en kon de kloof met Lokeren jammer genoeg dichten.
In de derde wedstrijd in de poule werd met 4-2 gewonnen van White Rose. De laatste wedstrijd zou beslissen of Lokeren kon doorgaan naar de finale ronde. Winst was noodzakelijk. Lokeren geraakte niet verder dan een 3-3 gelijk spel tegen het Franse Decartes, die poule winnaar werden. De winnende goal werd in de laatste seconden jammer genoeg afgekeurd.

Hierdoor werd Triton 3e in de poule en kwam het in een poule terecht met alle andere 3es.

In de eerste wedstrijd werd FOA compleet afgemaakt met een duidelijk 10-3 score. De andere werdstrijden had Lokeren het veel Lastiger. Tegen de Zwetplassers (NL) won Lokeren nog met 4-2. Maar tegen de Wereldkampioen bij de Dames (GB) moest Lokeren tevreden zijn met een 3-3 gelijkspel.

Hierdoor werd Lokeren de winnaar van de 3es poule en kon het beslag leggen op de 9e plaats!

This entry was posted in Nieuws, Wedstrijdverslagen. Bookmark the permalink.

Comments are closed.