Verslag 2e manche – Triton 2

Op 13 mei had kajakpolo-spelend België zijn tweede afspraak voor het Belgisch kampioenschap, in Turnhout deze keer. Uiteraard was ook Triton 2 er weer bij.

Om 10u30 stond BKK 1 op het menu, niet meteen een licht ontbijt. In de eerste helft konden de Lokeraars nog enigszins aanklampen, maar na de rust kon een sterk spelend Brugge meer afstand nemen en werd het 6-2 voor de West-Vlamingen.

Kort na de lunch trad een andere West-Vlaamse ploeg in de arena met de tweede ploeg van Triton: RKV 2. Deze keer liep het anders dan voor de middag: Triton kwam al snel op voorsprong en bouwde die voorsprong ook na de rust verder uit. Bovendien slaagde Roeselare er niet in om te scoren en zo werd de eindstand 0-7 in het voordeel van Triton 2.

Als vieruurtje mocht Triton 2 aantreden tegen een van de thuisploegen. TNT 2 moest het stellen zonder een van hun sterkhoud(st)ers en werd al snel door Triton 2 op achtervolgen aangewezen. Lokeren kon zijn netten deze keer echter niet helemaal schoon houden, maar kwam nooit in gevaar. De match werd dan ook vlot gewonnen met 2-8.

In de tussenstand komt Triton 2 daardoor uit op de tweede plaats in derde klasse, op 3 punten van BKK1. Hopelijk wordt de tweede ronde even succesvol.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.