Triton Lokeren 1 onklopbaar tijdens tweede manche

Vandaag, 13 mei, werd in Turnhout de tweede manche van het Belgische kampioenschap gespeeld. Triton 1 had op de eerste manche al de zwaarste ploegen tegengekomen en vertrok met ambitie naar de wedstrijdmanche.
In de eerste wedstrijd van de dag stond KNRS op het programma. Op papier een haalbare kaart, maar Lokeren durft tegen hen al eens een steekje laten vallen.

Lokeren kwam eenvoudig op voorsprong. De rest van de wedstrijd ging het gelijk op. Lokeren kon steeds een kloofje van 1 of 2 doelpunten behouden. Hierdoor werd het 7-8 op het einde van de wedstrijd.


De tweede wedstrijd was tegen de sterke thuis ploeg TNT 1. Het was Turnhout dat de eerste goal kon maken, maar Triton scoorde snel de gelijkmaker.
Tijdens de volgende Lokerse counter liet Pieter de bal knullig achter zich vallen. Een achtergebleven Turnhout speler aarzelde niet en scoorde de 1-2. Ook het verdere verloop van de wedstrijd was gelijkopgaande. Op 1 minuut van het einde stond het nog 3-3 gelijk. Turnhout drong aan, maar Lokeren recupereerde de bal en scoorde de counter. Een knappe 4-3 overwinning was het gevolg.

De derde wedstrijd was tegen GEKKO 2. Lokeren scoorde makkelijk tegen de laatste geklasseerde ploeg in eerste klasse. Maar Gekko scoorde (bijna) even gemakkelijk terug. Toch kon Lokeren met 13-8 winnen.

De laatste wedstrijd van de dag was tegen de jonge talenten van IRWV 2. Deze maakten het de toppers al knap lastig tegen deze competitie. Maar ze konden de goeie dag van Triton niet verpesten. Lokeren speelde een goeie wedstrijd en won met een eenvoudige 11-1!

Lokeren staat hierdoor 3de in het klassement na de eerste ronde. Het volgt op 4 punten van WKV 1 en GEKKO 1. Hiermee sluit het een goed voorjaar af. Hopelijk kunnen de Lokeraars dit vast houden in de tweede ronde!

Een verslag van de tweede ploeg volgt later nog door Joris. Zij verloren dit jaar nog maar 1 wedstrijd en staan 2de in derde klasse!

This entry was posted in Foto, Nieuws, Wedstrijdverslagen. Bookmark the permalink.

One Response to Triton Lokeren 1 onklopbaar tijdens tweede manche

  1. Timmie says:

    Awel awel, en dat zonder jullie sterkste speler :-) Zeer goed mannen, zorg ervoor dat ik de laatste manches enkel en alleen wedstrijden moet spelen die er niet meer om doen, en onze eerste plaats al gegarandeerd is.
    En als ik meer nodig ben in de tweede ploeg, help ik die wel kampioen worden.
    Sowieso speel ik in een zetel, en is feest gegarandeerd.