Verslag eerste manche – Triton 2

Op 22 april maakte ook de tweede ploeg van Triton zijn opwachting in De Schorre (Boom) voor de eerste competitiedag van 2012. Drie wedstrijden in 3de klasse stonden op het programma.

Kort na de middag beleefde de vernieuwde tweede ploeg haar vuurdoop tegen WKV 3. In een relatief gelijk opgaande wedstrijd kon Triton 2 toch de bovenhand halen en scoorde 3 goals, tegenover 2 voor de tegenstanders uit Veurne.
Veel tijd om uit te rusten was er niet: een uurtje later stond de match tegen KNRS 2 gepland. Aanvankelijk liep Triton uit tot 1-3, maar na een doelpunt op penalty vond de thuisploeg stilaan terug het juiste spel en kwam terug tot op 3-3 gelijkstand. In de slotminuut scoorde Triton 2 toch nog een extra doelpunt en schreef zo de wedstrijd en de 3 punten op zijn naam.

Tot slot was HKV aan de beurt, door sommigen omschreven als een hapklare brok. Een doelpuntenkermis werd het echter niet. Ondanks individueel overwicht werd maar moeizaam gescoord en – alweer – met slechts 1 doelpunt verschil gewonnen. Met het 1-2 eindresultaat werd wel 9 op 9 gescoord, wat uiteraard een prima uitgangspositie is voor de tweede ronde op 13 mei.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.