Lokeren 24ste op 32 op internationaal tornooi van Seneffe

Op 5-6 mei was de haven van Seneffe (BE) het strijdtoneel van het 31ste internationale tornooi!
Lokeren speelde voor het eerste op het hoogste niveau op dit tornooi en deed het lang niet slecht.
De eerste wedstrijd werd direct gewonnen tegen het Deense Holte-Pack Tech.
In de tweede wedstrijd stond Vice europees en wereldkampioen Duitsland op het programma. De Duitsers waren geen 2 maar 3 maten te sterk voor Lokeren. Met 11-0 werd Lokeren terug naar huis gespeeld.

In de derde wedstrijd stond de Nederlandse topper Michiel de Ruyter op het programma. In Helmond werd er nog met 8-2 verloren. Nu kon Lokeren het tempo beter volgen tot 4-3. Daarna werd de overmacht van de Nederlanders te groot en werd met 7-4 verloren.

Ook in de laatste wedstrijd van de dag kwam Lokeren goed voor de dag. Tegen de Engelse subtopper Pennine kwam Lokeren op voorsprong. Maar Pennine scoorde tegen. Na een spannende wedstrijd werd het 4-3 voor Pennine. Al miste Lokeren een aantal kansen om gelijk te maken.

Hierdoor werd Lokeren 4de in zijn poule en kon het nog strijden voor een 13de plaats.

De eerste wedstrijd op zondag was tegen Goettingen Royale. Ook deze Duitse ploeg bleek te sterk voor Lokeren. Met 5-0 werd verloren na een flauwe lokerse wedstrijd.

Ook de tweede wedstrijd op zondag was tegen een Duitse ploeg. MKSF is een gelijkaardige ploeg aan Lokeren, maar na een heel flauwe eerste helft stond Lokeren 4-0 in het krijt. In de tweede helft werd overtuigend gezocht naar de bal. Vanuit de verdediging werd naar man op man geschoven. Maar het inhaalmanoeuvre van Triton kwam te laat. Met 4-3 werd verloren na een sterke tweede helft.

In de laatste wedstrijd stond de 23ste plaats op het spel. Lokeren opende de score, maar de Ierse tegenstanders van NKCC maakten opnieuw gelijk. Vervolgens kwamen de Ieren op voorsprong. Triton speelde opnieuw man op man en maakte gelijk. Jammer genoeg wisten de Ieren terug op voorsprong te komen. De Lokerse gelijkmaker werd net buiten tijd gescoord en Lokeren werd hierdoor 24ste.

In de finale haalde recordwinnaar Deventer het van de Duitse herenselectie!

This entry was posted in Wedstrijdverslagen and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.