Triton start sterk op eerste competiedag

Op 22 april werd de eerste competitie manche van het BK gespeeld. Triton 1 speelt, net zoals de voorgaande 6 jaar, in de hoogste klasse. Lokeren had een zware eerste manche tegen de respectievelijke nummer 3, 2 en 1 van vorig jaar!

Lokeren begon tegen GEKKO 1. Gent begon stevig en liep tot 0-3 in de eerste helft. In de tweede helft schoof Lokeren van zijn klassieke 1-3-1 verdediging naar een 1-2-2 om iets meer druk te zetten. Dat wierp zijn vruchten af. Lokeren stopt de Gentse aanvallen makkelijker af en kon 2 maal scoren op de counter. Jammer genoeg werden een aantal andere counters niet afgewerkt waardoor Lokeren niet verder kwam dan 2-3 verlies.

In de tweede wedstrijd voor Triton 1 moesten Lokeren tegen Ieper 1, die vorig jaar nog 2de eindigde in de Beker en de competitie! Lokeren scoorde snel de eerste goal, maar Ieper scoorde al snel een tegentreffer. Lokeren kwam opnieuw op voorsprong maar Ieper scoorde opnieuw de gelijkmaker. In de tweede helft ging Ieper op zoek naar de winnende goal maar ze kwamen niet door de Lokerse verdediging. Een aantal Lokerse counters werden zelfs foutief afgestopt. Uiteindelijk wist Lokeren opnieuw op voorsprong te komen en gaf deze niet meer weg!


In de laatste wedstrijd tegen Veurne kwam Lokeren opnieuw op voorsprong. Lokeren gaf weinig plaats weg in de verdediging en Veurne had het lang lastig om te scoren. Met de rust stond het 2-1 voor Veurne. In het begin van de tweede helft kwam Lokeren opnieuw gelijk. Vervolgens kwam Veurne opnieuw op voorsprong. Lokeren ging op zoek naar de gelijkmaker maar verspeelde de bal. Veurne wist in de laatste minuten nog tot 2 maal toe te scoren op de counter.

Ook de tweede ploeg speelde een sterke wedstrijddag! Het won al zijn wedstrijden! Joris zal later deze week nog een verslag voorzien!

This entry was posted in Foto, Nieuws, Wedstrijdverslagen and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.