Foto’s pannenkoekenbak

Afgelopen zondag organiseerde Triton zijn eerste grote pannenkoekenbak. Eerst werd er nog flink getraind, vanaf 15u stroomden de kijklustige sympathisanten toe op de zeilput en zagen hoe de spelers het best van zichzelf gaven. Omstreeks 15u30 werd de eerste pannenkoek van de bakplaat gehaald en kon er gesmuld worden van deze lekkernij.
Vervolgens nam onze voorzitter kort even woord om vervolgens een aantal verdienstelijke spelers in de Aquarius te zetten. Jordy, Sasja en Berten kwamen het meeste trainen in Lokeren van hun ploeg. Stijn was de Tritonner die oa dankzij zijn selectie van het nationale team het meeste in zijn boot zat het afgelopen jaar. Als laatste kreeg Tim een aandenken mee naar huis zodat hij ons niet zou vergeten op zijn rondreis in Zuid-Amerika.

This entry was posted in Andere activiteiten, Foto and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.